Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Ludovic Orban nu are niciun plan de guvernare si "si actioneaza haotic si iresponsabil", iar PSD este pregatit sa depuna o eventuala motiune de cenzura.

"Astazi este Ziua Constitutiei. Aceasta lege fundamentala a statului reprezinta mai mult decat o simpla si formala afirmare de principii. Respectarea Consitutiei asigura echilibrul democratic si garanteaza drepturile si libertatile cetatenilor.

Din pacate, observ ca, in ultimul timp, Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante, precum Bugetul de stat, sau altele aflate deja in dezbatere parlamentara.

Am inteles ca Ludovic Orban nu are niciun program de guvernare si actioneaza haotic si iresponsabil. Efectele le vom simti din pacate noi toti.

Nu voi permite, insa, guvernului sa isi aroge competente pe care nu le are si sa se substituie Parlamentului.

PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.