Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca singurul scop al premierului Ludovic Orban este "de a schimba primarul general al Capitalei". Acesta considera ca Orban "este egal cu Dragnea".

"Orban are un singur obiectiv. Nu acela de a face ceva bun pentru tara, pentru romani. Ci de a schimba primarul general al Capitalei. Eu stiu aceste lucruri. Imi spun prieteni, cunoscuti ca domnul Orban a lansat jihadul impotriva mea si le-a spus absolut tuturor ca daca vor sa se remarce, sa obtina functii inalte, trebuie sa ma atace pe mine. Se intalneste cu tot felul de persoane, mai mult sau mai putin oficiale si ortodoxe aceste intalniri, spunand ca in sondaje arata ca eunu pot sa fiu schimbate decat daca mi se vor face dosare", a declarat Gabriela Firea.

"In ceea ce priveste administratia, Orban dovedeste foarte clar ca nu a evoluat absolut deloc de cand era viceprimar al Capitalei. Imi spun colegi din Primarie ca nu facea altceva decat sa stea in birou, (...) numai cu bautura, numai cu tigari (..) vad ca nu a facut niciun efort sa depaseasca acel nivel", a mai spus primarul Capitalei.

"A spus ca cine seamana vant culege furtuna. Sa inteleg ca atunci cand ma certam cu domnul Dragnea pentru ca mi-a taiat din buget era de partea mea? El acum se poarta exact ca Liviu Dragnea. Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea. Teviile RADET nu se repara nici cu whiskey, nici cu cantari la mandolina. Asta a facut cand era viceprimar, asta a facut si la Guvern, cand a ajuns in mandatul lui Isarescu", a mai adaugat Firea.

"Cu bautura si mandolina nu rezolva nimic", i-a transmis ea premierului Ludovic Orban, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.