Teodor Melescanu este de parere ca o tara este puternica atunci cand are o Constitutie puternica si ca nu este nimic anormal "sa te adaptezi cerintelor vremurilor, nevoilor societatii", prin revizuirea ei.

"Acum exact 28 de ani, avea loc referendumul national pentru aprobarea noii Constitutii a Romaniei. Aceasta fusese elaborata de Comisia Constitutionala, dezbatuta si adoptata in Adunarea Constituanta, in 21 noiembrie 1991.

Dintre modificarile de esenta ale noii legi fundamentale amintesc principiul separarii celor trei puteri: legislativa, executiva si judecatoreasca si principiul autonomiei si al descentralizarii in administratia publica.

De-a lungul anilor, odata cu evolutia societatii, a aparut constant necesitatea revizuirii Constitutiei. Nu este nimic anormal, nefiresc sa te adaptezi cerintelor vremurilor, nevoilor societatii.

O tara este puternica atunci cand are o Constitutie puternica, legi puternice si bine aplicate, in concordanta cu Legea fundamentala. Respectarea legilor este obligatorie pentru toti cetatenii.

Consider ca este o onoare sa iti iubesti tara, sa o respecti, sa te mandresti cu simbolurile nationale si sa respecti legislatia.

Acesta se numeste patriotism si este motorul care ne poate transforma pe noi, romanii, intr-o Forta!", a scris Teodor Melescanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.