Andrei Caramitru, membru USR, nu stie pe cine va sustine in cursa pentru Primaria Capitalei, dar isi doreste ca Bucurestiul sa ajunga "un oras care creste, un pol de afaceri".

"Nu stiu inca pe cine voi sustine la PMB. Va spun sincer.

Cred ca e nevoie asa :

* cineva capabil sa sparga mafiile din primarie. Nu doar sau nu ca tinta excluziva dezvoltatorii. Se fura sute de milioane din buget. Stiu ce sa faca si sunt in stare?

* Cineva care sustine investiile si business-ul din capitala. Nu vreau sa ne intoarcem in timp ci sa mai fie investite miliarde de EUR aici. Respectand legea si regulamentele de urbanism. Vreau un oras care creste, un pol de afaceri.

* Cineva care stie si poate repara bugetul capitalei si atrage inca vreo 15 miliarde EUR in 10 ani ca sa rezolve infrastructura de transport, de parcari si in special transportul in comun (trenuri si metrouri electrice in special, in zona metropolitana)

Acum nu sunt inca convins de nimeni pentru ca temele astea nu s-au discutat si nu stiu ce sunt in stare sa faca diversii din opozitie. Vedem", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.