Premierul Ludovic Orban a declarat ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante "sunt aproape egale cu zero".

Premierul a participat, duminica dimineata, la festivitatea de preluare a mandatului de catre noul prefect al judetului Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir.

Intrebat daca s-a intersectat pe anumite domenii cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, premierul a spus ca "de la distanta".

"Cine seamana vant, culege furtuna. Daca azvarli sute de milioane in niste societati care nu fac nimic, societati ale primariei, in care nu faci altceva decat sa angajezi clientela publica sa platesti salarii mai mari decat se platesc in sectorul privat, nu e de mirare ca daca stai si analizezi rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii importante. Daca tot e sa vorbim de corelarea proiectelor de investitie, Prelungirea Ghencea e un proiect care timp de trei ani si ceva aproape a batut pasul pe loc, el trebuie coordonat cu lucrarile care se fac la Centura la nodul de intersectie intre Prelungirea Ghencea si Centura, astfel incat sa poata asigura o fluenta in transportul pe relatia cu Domnestiul", a spus premierul, intrebat daca stie ca la Primaria Capitalei mai e nevoie de bani de la buget.

Orban a mentionat ca are o lista cu zeci de proiecte care au batut pasul pe loc, printre care a amintit podul de la Ciurel, podul de pe Splaiul Independentei, patinoarul Flamaropol, Sala Polivalenta.

"Situatia din domeniul furnizarii energiei termice este, de asemenea, o situatie extrem de critica si, in ceea ce ne priveste, incercam sa facem tot ce depinde de noi astfel incat sa putem asigura furnizarea energiei termice catre bucuresteni", a incheiat el, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.