Fostul presedinte al PSD, Viorica Dancila, sustine ca in ceea ce priveste datoriilor financiare pe care le are partidul "nu este nimic care sa creeze semne de intrebare".

"Bun, au fost datorii si inainte, sunt si acum, au fost si datorii care au fost preluate, eu cred ca se va face o inventariere a datoriilor si cred ca nu este nimic care sa creeze semne de intrebare (...). Nu am o evidenta clara, eu cred si sunt sigura ca exista document pentru fiecare cheltuiala facuta la partid, nimeni nu si-ar fi permis sa faca o cheltuiala care sa nu fie dublata de actele justificative.

Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru il justific in fata colegilor de la partid, nu este nimic care sa fie ascuns, dar eu stiu alte persoane care au folosit bani publici, dar nu au fost sanctionate", a spus Dancila, citata de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.