Raluca Turcan, vicepremier, a anuntat o "victorie in Parlament", afirmand ca "supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time vor fi eliminate".

"Victorie in Parlament! Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time vor fi eliminate!

Propunerea legislativa pe care am initiat-o alaturi de colegii mei tocmai a primit unda verde din partea Comisiei de Buget a Camerei Deputatilor si va ajunge maine in plen.

Solicit tuturor deputatilor sa voteze maine aceste prevederi. Romanii asteapta aceste masuri care restabilesc echitatea si vor ajuta economia", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Robert Sighiartau a anuntat si el "victoria" din Camera Deputatilor:

"Am inregistrat o prima mare victorie in Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor: Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate!

Urmeaza batalia si votul final in plenul Camerei. Sunt sigur ca vom fi victoriosi si acolo.

Romanii trebuie sa scape de supraacciza oneroasa la carburanti si de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune vesti de sarbatorile de iarna", a scris secretarul general al PNL pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.