Liderul USR, Dan Barna, face un apel la toate partidele "sa arate ca nu se tem de proprii alegatori" si sa accepte proiectul USR cu rivire la revenirea la alegerile locale in doua tururi.

"Alegerea primarilor in doua tururi este o conditie esentiala pentru a intari democratia acolo unde conteaza cel mai mult - la nivel local.

Timpul pentru a rezolva problema este din ce in ce mai scurt si fac apel la toate partidele parlamentare sa arate ca nu se tem de proprii alegatori si ca nu le e frica de o competitie reala si normala intr-un regim democratic.

Astazi, PSD, UDMR si reprezentantii minoritatilor s-au opus in Biroul Permanent din Camera Deputatilor introducerii proiectului USR privind revenirea la alegeri locale in doua tururi pe ordinea de zi la vot. Nu prin tertirpuri ieftine asiguram guvernari locale competente si cu fata spre oameni.

Dezastrul curent din administratia Bucurestiului ne e martor cu privire la ce poate produce actualul sistem.

Dragi colegi de la celelalte partide, de ce va e frica de vot? Doar votul va ofera legitimate. Nimic altceva", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.