Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de parare ca reforma PNL "ingroapa Romania", mentionand ca liberalii se imprumuta dublu fata de PSD, la dobanzi mult mai mari.

"Shhht...liniste! PNL face reforma! Scurta recapitulare:


  • reforma in Munca incepe prin desfiintarea salariului minim pentru cei cu studii superioare. Legea salarizarii ar putea sa nu se mai aplice la anul. Adica toate salariile sa fie inghetate. Urmeaza pensiile probabil. Habarnistul de la Finante ne spune sa stam linistiti si sa strangem cureaua!

  • reforma in Sanatate incepe prin a da afara managerul Spitalului Judetean Timisoara. Un om competent si foarte apreciat. Personalul medical face greva. In rest, nimic!

  • reforma in Justitie incepe prin a spune ca recursul compensatoriu nu poate fi abrogat pentru ca asa si pe dincolo. In opozitie, ziceau total pe dos.

Intre timp, in Romania reala:


  1. PNL se imprumuta dublu fata de PSD. Si la dobanzi mult mai mari. In doua saptamani, peste 6,5 miliarde de lei. Adica 40 de mii de euro pe minut. Asta da performanta!

  2. PNL arunca in aer cursul de schimb. Euro se cumpara deja cu 5 lei! Ratele si creditele explodeaza.

  3. PNL impinge Romania premeditat in deficit bugetar excesiv. Rating-ul de tara- in pericol sa fie retrogradat. Adica ne intoarcem de unde am plecat.

Concluzie: PNL face reforma. Ingroapa Romania!", a scris Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.