Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a fost ales vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European (EDP).

"Votul a fost acordat in cadrul Consiliului EDP, eveniment care se desfasoara astazi, in Paris. Delegatia PRO Romania este formata din presedintele Victor Ponta, deputatii Mircea-Titus Dobre si Oana-Silvia Vladuca, si secretarul executiv Geanina Cristina Puscasu.

Pe agenda intalnirii se afla innoirea conducerii EDP, diverse modificari statutare si evaluarea cererilor de aderare.

'Cred cu tarie ca locul Romaniei este si trebuie sa ramana in Europa. Tocmai de aceea, trebuie sa facem si noi ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii, sa stimulam si sa folosim potentialul uman si natural al tarii noastre. Apartenenta la un grup care are aceleasi credinte ca ale noastre ne da siguranta ca, avand aliati puternici, putem sa ne indeplinim obiectivele nationale', a declarat vicepresedintele ales al Partidului Democrat European, Victor Ponta.

PRO Romania a devenit membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European in luna iunie 2019", se arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.