Presedintele USR, Dan Barna, face un apel la noua conducere a PSD sa sustina ideea alegerilor anticipate, mentionand ca "ambiguitatea nu serveste nimanui".

"Salut declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind nevoia de organizare a alegerilor anticipate. A fost o solutie pe care Alianta USR PLUS a propus-o inca din primavara.

In conditiile in care avem un guvern minoritar, lipsit de sprijinul unei majoritati reformiste, anticipatele sunt solutia onesta.

Inteleg si rezervele legate de un posibil refuz al PSD de a se ralia acestei solutii. De aceea, fac un apel la noua conducere a PSD sa inteleaga ca ambiguitatea nu serveste nimanui. Ii invit si pe ei sa aiba curajul de a merge in fata romanilor pentru a le cere votul.

Alianta USR PLUS va participa dupa alegeri la orice formula guvernamentala hotarata sa faca reforme si sa intareasca directia pro-occidentala fara rezerve a tarii", a scris Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.