Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca PSD-ul nu s-a schimbat si ramane un partid nedemocratic si nereformat.

Chestionat ce opinie are despre evenimentele din PSD de marti seara, raspunsul sefului statului a fost: "PSD nu s-a schimbat aseara, ca sa nu avem cumva o impresie gresita. PSD-ul este de o buna vreme incoace condus de asa-zisi baroni locali, de baronii PSD-isti, si acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost unii au luat locul altora. Deci, dupa parerea mea, PSD inca nu a inteles nimic din aceste infrangeri electorale si felul cum s-a prezentat public, ca nu am alte informatii din interior, aseara, imi arata acolo o totala harababura si o totala rezistenta la schimbare.

Raman la ideea mea pe care am tot reluat-o, PSD-ul schimba fetele, dar nu schimba naravul, PSD-ul ramane deocamdata, din pacate, un partid nedemocratic, nereformat, care in niciun caz nu doreste sa se implice pentru romani, ci pentru proprii baroni locali", a mentionat Iohannis, citat de bursa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.