Rovana Plumb, eurodeputat, a declarat ca demisia Vioricai Dancila nu a fost influentata de nimeni, pentru ca "stie cand sa faca un pas inainte sau inapoi" si ca in timpul sedintei CEx a PSD au curs "lacrimi de iubire pentru faptul ca s-a muncit enorm de mult si, totusi, s-a pierdut la acest scor".

"Sigur ca se asculta multe pareri, dar doamna Dancila e un om demn, care, din punct de vedere politic, stie cand sa faca un pas inainte sau inapoi. A considerat ca trebuie sa faca un pas inapoi. Lucru acesta l-a si facut", a spus Rovana Plumb.

"Doamna Dancila din start a spus ca isi depune mandatul. Domnul Teodorovici... prima manifestare, ca sa spun asa, a fost cea de a nu renunta. Avand si argumente. Pana la urma, lucrurile au intrat intr-un firesc politic. (...) Ca in orice familie politica, dupa ce se pierd alegerile, fiecare ar trebui sa isi spuna cuvantul. A fost un moment tensionat, pe care sper sa il depasim si sa mergem mai puternici inainte... Au fost lacrimi de iubire si lacrimi pentru faptul ca s-a muncit enorm de mult, s-au luat masuri foarte bune si, totusi, s-a pierdut la acest scor", a mai adaugat aceasta.

Despre votul pentru noua Comisie Europeana, aceasta a afirmat: "Am votat pentru Uniunea Europeana. Regret ca, din punct de vedere politic, Guvernul PSD a fost schimbat pentru a da un comisar european din partea familiei politice a Popularilor europeni. Consider ca acest lucru nu e firesc, nu e fair din punct de vedere politic, pentru ca Guvernul PSD a fost unul care a facut lucruri foarte bune pentru romani si pentru Romania".

"Ca sa ai o miza sa schimbi un Guvern si sa tii Uniunea Europeana o luna si aproape jumatate blocata numai pentru a darama un Guvern si a fi propus un cmisar din partea familiei politice a Popularilor europeni nu mi se pare firesc politic", a incheiat aceasta, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.