Premierul Ludovic Orban a declarat ca au fost descoperite atat de multe probleme in buget, incat nu stie daca a reusit sa le identifice pe toate.

"La Casa de Sanatate sunt intarzieri in decontarea concediilor medicale si de maternitate si de un an de zile, pe spinarea firmelor, a angajatorilor.

Sunt lucrari nedecontate, nu cred ca putem aloca toate sumele. Ai PNDL, ultima decontare a fost in 16 septembrie, acolo sunt firme de constructie care au facut lucrari si au emis factura pentru lucrari avizate si nu sunt platiti. Legi si contracte, despre asta e vorba.

Primul actor intr-o societate care trebuie sa respecte legea e guvernul, altfel, nimeni nu va respecta legea.

Important e sa impui aceasta regula, chiar daca, aparent, ti se creeaza deficit bugetar, exista oricum", a declarat premierul.

"Nici nu stiu daca am reusit sa identificam tot, e o adevarata arta de a ascunde aceste cheltuieli", a mai adaugat Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Potrivit premierului, Guvernul va incerca sa realizeze "corectii la Ordonanta 114, care este un act normativ criminal care creeaza probleme grave in toate domeniile de activitate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.