Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca alegerile anticipate sunt o solutie buna, dar actuala guvernare trebuie sa aiba rabdare. Seful statului a mai spus si ca "e nevoie de mai multe mandate pentru diaspora".

"Sunt o solutie buna, de dorit. Trebuie sa avem rabdare cu anticipatele. Cum avem deja un milion de votanti in diaspora imi doresc ca ei sa fie mai bine reprezentati in parlament si imi doresc sa crestem numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora. E nevoie de mai multe mandate pentru diaspora", a spus Klaus Iohannis.

"Actualul guvern are nevoie de o majoritate ca sa treaca legi importante, cum e Legea bugetului. Insa aceasta majoritate care a facut posibila motiunea de cenzura, e o motiune fragila. Ceea ce inteleg o larga majoritate se refera la ceea ce va fi dupa alegerile parlamentare", a mai adaugat presedintele Iohannis, potrivit adevarul.ro.

Klaus Iohannis a tinut sa precizeze ca a fost sunat de catre Viorica Dancila pentru a-l felicita: "Am vorbit ieri cu doamna Dancila, pe la pranz. M-a felicitat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.