Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca a vrut o schimbare in Guvern pentru ca "nu mai sunt bani din cauza politicilor gresite ale Guvernului 'Dancila'", dar Guvernul Orban nu are "nici oamenii profesionisti nici solutiile serioase de a scoate tara din criza".

"Faptul ca nu mai sunt bani din cauza politicilor gresite ale Guvernului 'Dancila' il stiam - din acest motiv am vrut o schimbare!

Am cerut insa sa stiu care sunt solutiile pentru aceste probleme - si am primit de la Ludovic Orban doar un zambet 'o sa vedem'! Iata ca vedem - nu au nici oamenii profesionisti nici solutiile serioase de a scoate tara din criza! Si atunci de ce s-au asezat pe scaunul lui Dancila? Ca sa faca la fel?

ProRomania sustine solutii concrete si eficiente pentru situatia economica actuala: restructurarea administratiei publice si schimbarea sistemului fiscal! PNL ce sustine? Si toti cei care au votat Guvernul 'Orban' pentru ca asa le-a cerut 'interesul national'?", a scris pe Facebook Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.