Social-democratul Mihai Fifor sustine ca reconstructia formatiunii nu poate incepe cu oameni care "nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid", mentionand ca "PSD nu isi mai permite sa isi dezamageasca la nesfarsit electoratul".

"Gabi Firea are perfecta dreptate! Nu putem incepe reconstructia PSD cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid. Ar fi o contradictie cu termenul de „reformare”.

PSD nu isi mai permite sa isi dezamageasca la nesfarsit electoratul.

Trebuie sa incepem sa promovam o garnitura politica noua, care sa ofere o perspectiva credibila, cu adevarat promitatoare.

Avem multi oameni buni in partid, care au fost aici si au luptat si care pot fi promovati oricand in structurile de conducere ale PSD.

Nu sunt impotriva venirii sau revenirii unor oameni din afara partidului. Trebuie sa fim deschisi catre cei care pot aduce un plus PSD.

Cred ca, e nevoie mai mult ca oricand de o analiza profunda si onesta, de consultare si de dialog colegial, la toate nivelurile din partid si acesta trebuie sa fie motorul relansarii PSD", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.