Liderul USR, Dan Barna, a reactionat dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor.

"Il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si din Diaspora pentru mobilizarea extraordinara. Este victoria romanilor care-si doresc o tara moderna si democratica. Este rezultatul luptei incepute in ianuarie 2017, in strada, care a continuat in 10 august, impotriva regimului penalilor.

Astept de la presedintele Klaus Iohannis sa fie mai implicat decat a fost in primul mandat si sa inceapa imediat discutiile cu partidele politice pentru declansarea alegerilor anticipate. Este momentul sa trimitem PSD in istorie.

Este o datorie si o urgenta sa asiguram corecta reprezentare a romanilor din Diaspora in Parlamentul Romaniei si o putem face chiar saptamana aceasta printr-un vot dat legii depusa in urma cu un an in Parlament. Presedintele Romaniei trebuie sa dea un semnal si pentru sustinerea alegerilor locale in doua tururi pentru a indeparta baronii PSD, sursa puterii acestui partid retrograd si clientelar.

Victoria de astazi este sfarsitul regimului Dragnea si un inceput pentru schimbarea profunda a Romaniei in tara la care visam. Alianta USR PLUS continua lupta!", a scris Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.