Partidul Social Democrat a recuperat voturile pe care le-a pierdut la europarlamentare, a declarat, duminica seara, presedintele PSD, Viorica Dancila, dupa anuntarea exit-poll-urilor care il dau castigator al alegerilor prezidentiale pe Klaus Iohannis.

"PSD, astazi, a recastigat increderea cetatenilor romani care ne-au votat in 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astazi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce inseamna ca avem numarul de voturi pe care l-am avut la parlamentarele din 2016 si care ne-au permis sa intram la guvernare. Am toata convingerea ca numarul de voturi de astazi ne ajuta, ne obliga si in acest sens vom face tot ce este posibil sa castigam alegerile locale si alegerile parlamentare. Avem in acest moment un rezultat exit-poll, vom sta pana vom prelua toate procesele verbale din teritoriu, vom face numaratoare paralela, pentru ca atunci vom sti cu adevarat rezultatul voturilor de astazi. (...) Alte declaratii vom face dupa ce vom avea rezultatul final al votului", a afirmat Viorica Dancila, la sediul central al PSD.

Presedintele PSD i-a felicitat, in context, pe "toti cei care au mers la vot", scrie Agerpres.

"Vreau sa le multumesc in mod special celor care au votat cu inima, vreau sa le multumesc tuturor colegilor mei din teritoriu, vreau sa le multumesc primarilor, simpatizantilor si militantilor PSD, tuturor celor care au vrut sa inlocuiasca ura si dezbinarea cu unitatea si increderea", a spus Dancila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.