Theodor Paleologu a votat duminica la Liceul "Spiru Haret" din Sectorul 2 al Capitalei.

"Ziua votului este o zi de sarbatoare pentru democratie. Nu e deloc cazul astazi, este o zi trista, este o zi rusinoasa pentru Romania, in care, de fapt, nu exista nicio speranta de schimbare.

Romanii voteaza intre doua catastrofe, intre doua forme ale continuitatii fata de ultimii ani si imi vine un minte un vers din 'Infernul' lui Dante - 'Lasati orice speranta'. De fapt, am votat impotriva, spre deosebire de primul tur cand am votat pentru, am votat pentru niste valori, am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare. Acum, a doua oara, am votat impotriva, impotriva unui rau mai mare.

Asta este realitatea cu care ne confruntam si sper ca romanii sa retina aceasta lectie, aceasta lectie dureroasa pentru democratia romaneasca, o zi trista care incheie o campanie aproape inexistenta, fara dezbateri, in care democratia a fost batjocorita de principalii candidati si in care cele doua mari partide si-au aratat incapacitatea de a selecta candidati pe masura functiei prezidentiale. Dar, evident, acestea fiind zise, trebuie sa ne exercitam dreptul de vot, fara vreo speranta cine stie ce mare", a spus Paleologu, potrivit romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.