Liderul USR, Dan Barna, a votat duminica pentru ca tara noastra sa mearga in continuare spre directia europeana.

"Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa mearga in continuare spre directia europeana.

Doar unul dintre cei doi candidati ofera aceasta speranta. Ii indemn pe romani sa mearga la vot, este un moment important pentru istoria Romaniei", a scris Barna pe Facebook.

"Am votat pentru ca e datoria noastra, a tuturor, sa transmitem un semnal referitor la directia tarii: Romania trebuie sa continue directia spre Europa, directia spre bunastare si directia spre un stat civilizat si un stat modern. Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca in urmatorii cinci ani sa nu ne mai punem intrebarea daca tara aluneca spre autoritarism. Doar unul dintre candidati ofera o speranta in aceasta directie. Nu o garantie, o speranta.

Va incurajez sa iesiti la vot. Este un moment important pentru istoria Romaniei si am toata increderea ca, la finalul zilei, avem din nou speranta de o Romanie care se modernizeaza.

M-am bucurat ca am fost acasa in Sibiu, in aceasta parte a zilei, alaturi de colegii mei din USR Sibiu si PLUS Sibiu, impreuna cu care am distribuit pachete delegatilor nostri din sectiile de votare. Despre asta este democratia reala, sa muncim ca o echipa si sa mergem mai departe. Continuam sa pazim fiecare vot, trebuie doar sa votati. Multumesc tuturor romanilor care au votat si romanilor din Diaspora pentru mobilizarea masiva la vot", a completat Barna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.