Premierul Ludovic Orban a votat in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale cu pentru o Romanie democratica, respectata in lume.

"Am votat pentru o Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa duca o viata normala, fireasca si, de asemenea, am votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romanie in care institutiile statului sa serveasca cetateanul, in care legea e lege pentru toti. O Romanie care sa fie casa fiecarui roman, atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa.

Am un mesaj pentru romani. Sa isi exercite dreptul de vot. E un drept fundamental. Romanii au posibilitatea de a decide in ce directie se indreapta tara. Trebuie sa foloseasca acest drept fundamental, pentru ca depinde de fiecare roman soarta Romania si, chiar daca unii considera ca un vot e mult prea putin, eu le spun pic cu pic se facea marea, vot cu poate fi readusa Romania pe drumul cel drept.

Nu am emotii in privinta victoriei, ci doar in privinta scorului. Sper sa fie un scor cat mai categoric. Vointa romanilor pentru o Romanie normala, o Romanie dezvoltata, o Romanie respectata in lume sa fie cat mai clara si cat mai puternic exprimata cu ocazia turul 2 al alegerilor prezidentiale", a spus Orban, citat de b1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.