Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca "secta PSD" a acaparat statul si ne-a condus 30 de ani.

"Peste tot in lume exista oameni slabi de inger. Unii cred ca pamantul e plat. Altii din diverse secte se inchina la extraterestri si profetul lor (Rael - un fost pilot de curse) sau la scriitori SF (scientologii). Si le dau toti banii lor si cred nebuneste tot ce li se spune.

Insa - gruparile astea peste tot sunt mici, izolate. La noi insa - avem PSD. O secta in care oameni sarmani accepta sa fie batjocoriti, furati, umiliti. O secta unde dumnezeul lor e furtul. Si au 3 profeti: minciuna, topenia si prostia.

Secta asta insa - a acaparat statul. Ne-a condus 30 de ani.

Acum e cazul sa ii trimitem la gunoi. Sa ii sufocam cu votul nostru. Votul acum nu este despre Iohannis (nici mie nu imi place). Este un referendum - vrem sau nu sa ne conduca secta asta condusa de nebuni psihopati sau nu ? Vrem sa mai aiba vreun rol in tara asta sau nu?

Asa ca - oameni buni - mergeti la vot. Nu pentru KWI. Nu conteaza. Conteaza insa anihilarea sectei numita PSD", a scris Andrei Caramitru vineri seara pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.