Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca "PSD si Dancila au promis ca vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori si talhari, si au mintit, tinand deschise usile penitenciarelor pentru ei".

"Un total de 22.615 detinuti eliberati mai repede din inchisoare, dintre care 2.472 condamnati pentru omor, 1.057 condamnati pentru viol si 3.253 pentru talharie. Este bilantul negru al mostenirii lasate de guvernul PSD si de premierul demis, Viorica Vasilica Dancila, pana la momentul caderii guvernului prin motiune de cenzura.

Aproape 7.000 de criminali, violatori si talhari au parasit mai repede penitenciarele, iar circa 10% au recidivat din nou. De la intrarea in vigoare a legii, in fiecare luna, aproape 1.000 de detinuti au iesit mai repede, beneficiind de bonusul PSD de 6 zile scazute din pedeapsa la 30 de zile de detentie.

PSD si Dancila au promis ca vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori si talhari, si au mintit, tinand deschise usile penitenciarelor pentru ei. Au spus ca vor inaspri pedepsele si au mintit din nou. PSD si Dancila au refuzat sa rupa fratia cu criminalii, violatorii si talharii, oferindu-le mai multe drepturi decat victimelor!", a spus Roman, citat de bursa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.