Actorul Victor Rebengiuc a declarat ca intelege acum de ce presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila si a spus despre dezbaterea sustinuta de fostul premier ca a fost "o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului".

"Mi-am dat seama de ce presedintele Iohannis nu a vrut sa aiba o discutie in doi cu doamna Dancila, pentru ca un asemenea lucru nu era cu putinta. A fost ceva, o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului, n-am vazut atatea minciuni spuse cu seninatate, cu credinta, cu siguranta, asa cum ne spune doamna Dancila", a declarat actorul.

"Mentinerea la Putere a Partidului Social Democrat este garantia sigura a distrugerii acestei tari. De aceea, toata lumea trebuie sa faca acest efort minimal sa mearga la vot, pentru a inlatura pentru totdeauna acest pericol, care a fost in permanenta pana acuma deasupra noastra", a mai spus victor Rebengiuc, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.