Andrei Caramitru este de parere ca PSD vrea sa depuna motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, pentru ca "el chiar vrea sa faca treaba".

"PSD vrea sa il dea jos pe Florin Citu pentru ca el chiar vrea sa faca treaba. Zilele urmatoare va fi balamuc in parlament - vine cu toti sefii din minister si ANAF sa explice nenorocirile PSD-ului. Bun asta. Bravo lui.

Unde e mai rau e alta informatie primita pe surse. Inteleg ca exista un 'grup de reflectie' care isi doreste sa dea un mare tun. Sa zica - domne nu sunt bani la buget. Asa ca trebuie sa vindem ceva. Repede. Terenurile si proprietatile RAPPS, parte din ce are Romsilva, alte terenuri si cladiri detinute de stat. Insa printr-o schema opaca prin care unii pot cumpara pentru un chilipir active foarte valoroase. Un fel de schema 'Retrocedarea 2'.

Hmm. Sper sa nu se intample pentru ca stim deja schema avuta in vedere. Stim si numele din spate - nu le dau inca pentru ca inca nu s-a intamplat nimic. Sper ca primul ministru sa opreasca asa ceva. Monitorizam", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.