Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat "o premiera in cazul motiunii simple" care il vizeaza si sustine ca va face o conferinta de presa in care ii va aduce pe directorii Ministerului Finantelor Publice si ai ANAF, care au lucrat la eleaborarea bugetului, sa "prezinte datele reale cu documente" si garanteaza ca rezultatul va fi unul neplacut pentru Viorica Dancila si Eugen Teodorovici.

"Momentul adevarului.

Va anunt o premiera in cazul motiunii simple care ma vizeaza, la Senat.

Pentru prima oara in istorie voi aduce in Parlament cu mine toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul minstru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectifcarii din august si mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

Vor fi prezenti cu date si documente oficiale care vor arata:

- Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

- situatia executie bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul.

In conferinta de presa pe care o voi tine inainte de motiune, ii voi lasa pe directorii respectivi sa va prezinte datele reale cu documente. Sa vedem atunci cine-i minte pe romani.

Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici", a scris Florin Citu pe Facebook.

Citeste si: PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.