Fostul premier, Adrian Nastase, ii sfatuieste pe primarii PSD sa faca efortul de a castiga in localitatea lor in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru ca "miza nu este doar alegerea presedintelui ci si re-mobilizarea membrilor si simpatizantilor PSD dupa scorul nemultumitor de la euro-parlamentare".

"Un partid are mai multe 'motoare' in campaniile electorale. Unul dintre ele – extrem de important – il reprezinta alesii locali, in special primarii. Prezidentialele sunt doar o etapa inaintea alegerilor ce vor urma in primavara si a celor ce vor urma in toamna.

Pare ca unii dintre primarii PSD nu au accelerat suficient in primul tur. Cred ca la turul al doilea este esential sa faca efortul de a castiga in localitatea lor. Miza nu este doar alegerea presedintelui ci si re-mobilizarea membrilor si simpatizantilor PSD dupa scorul nemultumitor de la euro-parlamentare.

Un vot peste 40% (sau peste 50% ?!)ar fi si o incurajare pentru partid de a gandi, in liniste, cele mai bune formule de organizare in perspectiva viitoarelor confruntari electorale. Ar fi si o platforma mai buna de pe care sa fie atacate alegerile locale.

Succes!", a scris pe blogul sau Adrian Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.