Mihai Fifor, secretarul general al PSD, sustine ca aseara au aut loc doua dezbateri, "una reala, cu Viorica Dancila si o mascarada, cu Iohannis" si ca Romania poate fi condusa de "un presedinte viu, autentic, cu calitatile si defectele sale reale", sau "condusa de o poza, de un robot, de un presedinte fake".

"Am avut pana la urma doua dezbateri: una reala, cu Viorica Dancila si o mascarada, cu Iohannis.

Una in care Viorica Dancila nu a evitat pe nimeni si a raspuns la toate intrebarile si o sceneta proasta, regizata, controlata, cenzurata, ca sa iasa bine pentru Iubitul Conducator.

Una cu o presa normala care si-a facut datoria si alta cu jurnalisti 'instruiti' de Cotroceni in prealabil.

Partea buna e ca am aflat cum ar arata Romania daca ar fi condusa de fiecare dintre cei doi candidati.

Putem avea o Romanie condusa de un presedinte viu, autentic, cu calitatile si defectele sale reale, care nu evita pe nimeni si care isi doreste o natiune unita, o tara pentru toti romanii sau o Romanie condusa de o poza, de un robot, de un presedinte fake, care vrea o natiune dezbinata, o tara golita de cei incomozi, in care totul e controlat si cenzurat.

Putem avea o democratie cu o presa libera si eficienta sau ne putem intoarce la alte timpuri cand presa era doar o unealta a regimului de la putere.

Voi in ce tara doriti sa traiti? Intr-o Romanie libera si democratica sau intr-o tara a fricii, intoarsa in negura zilelor de dinainte de 1989?", a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Fifor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.