Viorica Dancila sustine ca, daca va castiga alegerile prezidentiale, se va asigura ca "Palatul Cotroceni si Administratia Prezidentiala vor functiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7".

"Mandatul meu va fi cel al Presedintelui reformator, care intelege ca Administratia Prezidentiala are nevoie de o schimbare profunda a modului de actiune si comunicare cu oamenii.

Ma voi asigura ca Palatul Cotroceni si Administratia Prezidentiala vor functiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi deschide portile pentru toate fortele politice constructive, pentru presa, pentru tineri talentati si capabili care vor sa schimbe lumea, pentru oamenii de cultura, pentru proiectele si sesizarile societatii civile.

Presedintele trebuie sa redevina unul al tuturor romanilor, in acord si in dialog direct cu toti cei pe care ii reprezinta", a scris Viorica Dancila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.