Senatorul PSD, Alina Gorghiu, sustine ca Viorica Dancila se va face de ras daca va veni neinvitata la dezbaterea presedintelui Iohannis.

"Si de la noi de la Partidul National Liberal, imaginati-va ca sunt foarte multi care doresc sa participe la aceasta dezbatere. Frustrarea nu este doar a dumneavoastra, este o sala cu o capacitate anume, limitata, din pacate, nu este o sala polivalenta. Evident ca interesul este foarte mare si atunci le cer scuze si colegilor nostri care ar fi dorit sa fie in sala si nu pot participa din cauza restrictiei", a spus Gorghiu, citata de stirileprotv.ro.

Chestionata de jurnalisti daca va fi lasata Viorica Dancila sa intre in cazul in care se va prezenta la dezbatere, Gorghiu a raspuns: "Este o decizie pe care PSD-ul o va lua. Daca vrea sa se faca de ras, sa participe la un eveniment pe care Partidul National Liberal cu candidatul domniei sale doreste sa-l faca".

Intrebata daca va fi primita candidata PSD la prezidentiale, raspunsul Alinei Gorghiu a fost: "Eu va raspund cu toata amabilitatea. Sa stiti ca nu pot sa anticipez daca PSD doreste circ si in final de campanie sau nu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.