Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, sustine ca presedintele Iohannis si Guvernul Orban duc Romania in faliment, mentionand ca Viorica Dancila este "sansa noastra".

"Iohannis si guvernul lui duc Romania in faliment!

Disperare pentru romani, dupa ce euro se apropie de pragul de 4,9 lei!

Si nu stim ce mai urmeaza!

Citeste si: Arsene (PSD): Nu plecam, domnule Iohannis. Sunteti singurul presedinte din lume care uraste o parte a propriului popor!

Este ingrijorator cum, in doar cateva saptamani de la preluarea guvernarii, PNL reuseste sa instaureze haosul in tara! Milioane de romani se vad nevoiti sa isi achite ratele cumparand euro la un curs care nu a mai fost atins niciodata!

Sper ca duminica romanii sa constientizeze prapastia spre care ne indreptam si sa isi uneasca puterile pentru salvarea tarii!

Viorica Dancila este sansa noastra. Cu ea la Cotroceni, avem garantia ca Guvernul Orban nu ne va calca in picioare! Candidatul PSD a demonstrat ca este un roman adevarat, care isi iubeste tara si care stie ce trebuie facut pentru binele fiecaruia dintre noi!", a scris Ionel Arsene pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.