Adrian Nastase este de parere ca invocarea exagerata a fake news-urilor este "o incercare de a acoperi subiectul "nu vreau dezbatere".

"Iohannis a spus ca este in razboi cu PSD, Deoarece razboiul este, de obicei, o intreprindere bilaterala, banuiesc ca si PSD este in razboi cu Iohannis. S-a iesit deci din cadrul unor dezbateri (???) civilizate.

In aceste conditii, dezinformarea devine o arma acceptata. Inclusiv fake-news-urile.

De aceea, nu stiu cum as putea sa-i consolez pe Prelipceanu, pe invitatii lui dar si pe Batistuta, care, in fiecare seara se lamenteaza pe tema asta.

PS 1 Poza anexata este, probabil, un fake news. Nu pot sa-mi inchipui ca cel care ii lustruieste zilnic pantofii lui Iohannis ar fi putut participa la un eveniment PSD.

PS 2 In opinia mea, invocarea exagerata a fake-news-urilor este o incercare de a acoperi subiectul 'nu vreau dezbatere'. O diversiune. La fel s-a incercat si cu scoaterea pe piata a filmuletului despre 'Colectiv'. Sau cu reincalzirea, acum, a subiectului 10 august 2018. Cristian Pirvulescu, spre exemplu, este profesor, chiar doctor in meseria asta. In 2004, a fost parte a diversiunii 'fraudarea alegerilor din turul unu'. Acum merita sa fie invitat la cenaclul de la BCU", a scris Adrian Nastase pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.