Mircea Badea a declarat la Antena 3 ca Viorica Dancila are sanse sa castige alegerile prezidentiale, "sanse mici, dar sunt sanse", si pentru a face ascest lucru este de parere ca ea trebuie sa mearga la dezbatere cu Klaus Iohannis si sa faca "mega show".

"Viorica Dancila are sanse sa castige alegerile prezidentiale. Asa cred eu. Sunt sanse mici, dar sunt sanse. Au mai fost multi care au castigat desi unii nu le dadeau nicio sansa. Viorica Dancila are sanse si trebuie sa faca ceva spectaculos sau sa se intample ceva absolut spectaculos pana duminica. Nu este foarte tarziu.

Repet: Dancila trebuie sa faca ceva absolut spectaculos. Daca nu o face sau nu vine cu o dezvaluire, are sanse foarte mici. Daca vine cu ceva spectaculos, se joaca tare. Nu are de pierdut nimic.

Viorica Dancila trebuie sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbatere. Dar nu sa se milogeasca sa fie primita acolo sau sa se uite cum ii pun unii intrebari! Dancila trebuie sa mearga si sa faca mega show", a spus Mircea Badea, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.