Primarul Capitalei, Gabriela Firea, il ironizeaza pe premierul Ludovic Orban, dupa ce acesta a spus ca "PSD-istii sa se ascunda in munti".

"Nuuuu, imaginea aceasta nu este fake news! Este chiar ceea ce a grait ieri, cu subiect si predicat, noul premier! Barbat de stat, cica! Si democrat, pe deasupra! Asadar, Dl Orban ar vrea ca 'pesedistii' sa se ascunda in munti, probabil de frica celor din PNL, care au fost nu demult indemnati de acelasi personaj sa le dea cu batele in cap. Pe unde-i prind! Ce tot atatea salarii si pensii marite!? Ce tot atata bunastare!? Sa vina austeritarea PNL-ista!

Si de ce sa ne ascundem? Pentru asa-zisul 'dezastru' lasat in economia tarii. Dar despre ce dezastru vorbim, mai precis?

Sa lasam cifrele sa vorbeasca. La instalarea Domnului Iohannis la Cotroceni, PIB-ul Romaniei era de 150 miliarde de euro, salariul mediu 1.750 lei (400 de euro), salariul minim era de 678 lei net (155 de euro), iar cursul de schimb 4,42 lei pentru un euro.

La finalul guvernarii PSD, in 2019, cu forta, si de dragul punctelor in campania electorala prezidentiala actuala, PIB-ul a crescut la 217 miliarde euro, salariul mediu net este 3.100 lei (650 euro), cel minim de 1.286 lei (270 euro), iar cursul de schimb al euro - 4,75 lei.

Asa ceva nu poate fi iertat! Cum vine asta ca un guvern sa creasca nivelul de trai al romanilor? Inadmisibil!

Asa ca a fost scos la inaintare Dl Vasile Catu care sa rosteasca minciuni, pardon 'metafore', despre jalea din visteria tarii, in timp ce toti ceilalti exponenti ai actualei guvernari fug ca Necuratul de tamaie de orice confruntare cu vreun lider PSD.

Prin urmare, cine trebuie sa se ascunda, de fapt, in munti, dle Orban? Si cine are motive chiar sa nu mai coboare de acolo, la finalul guvernarii mediocre care a inceput?

Mai multa atentie la exprimare nu ar strica. Nu de alta, dar luna de miere guvernamentala trece. Trece repede! E normal, nu?", a scris Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.