Vicepremierul Raluca Turcan reaminsteste ca propaganda electorala este strict interzisa in scoli, dupa ce a fost semnalat faptul ca in unele scoli au aparut materiale pro-PSD.

"Atentie la propaganda electorala in scoli!

Solicitam inspectorilor scolari, directorilor de scoli si cadrelor didactice sa respinga orice forma de propaganda electorala in unitatile de invatamant.

Ne-a fost semnalat faptul ca in unele scoli au aparut materiale de propaganda pro-PSD . Astfel, in judetul Vrancea, au fost distribuite asa-zise sondaje cu intrebari vadit tendentioase. Hartiile purtau antetul unei asociatii-fantoma si contineau intrebari referitoare la activitatea Guvernului PNL si a presedintelui Klaus Iohannis, iar una facea trimitere la o realizare a Guvernului Dancila.

Spre deosebire de campania deschisa si directa a Presedintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulari si miniciuni. Reamintim ca propaganda electorala este strict interzisa in scoli.

Ne dorim o Romanie normala, in care scoala sa ramana strict un spatiu al educatiei de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.