Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este de parere ca Presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila ar trebui sa aiba o confruntare, iar conferintele de presa facute separat, nu tin locul unei dezbateri reale. 

"Nu poate fi numita o dezbatere. Aceste discutii cu presa, conferinte de presa fara indoiala nu pot sa tina loc unei dezbateri adevarate, asa cum ar fi fost normal. In toate tarile, de peste 40 de ani, au loc dezbateri cu candidatii la prezidentiale.

Aseara, temele sau stereotipurile de pana acum au fost reluate, adica actualul presedinte nu a facut decat sa vorbeasca din nou despre guvernarea toxica a PSD-ului si doamna Dancila sa ne spuna ca ea este femeie si ca a fost jignita. Ei bine, cred ca este nevoie si de altceva. Presedintele ar fi trebuit sa spuna ce vrea sa faca, care e programul lui si sa raspunda la niste intrebari, poate unele incomode. Doamna Dancila sa ne scuteasca cu povestea asta ca e femeie. Acolo a functionat in calitate de prim-ministru si este in momentul de fata presedinta partidului (...). Astea sunt niste scuze si de o parte si de alta, care nu tin loc de o explicatie serioasa pentru refuzul unei dezbateri si mi se pare regretabil, este un deficit democratic pe care-l inregistram si n-am avea nevoie de asa ceva", a declarat Calin Popescu Tariceanu, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.