Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca nu are de gand sa voteze pe lozinca "raul cel mai mic" si nu va vota nici contra.

"Fac parte din acel mare grup de romani (probabil peste 50%) care nu este multumit si NU VA VOTA pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru (Doamne Fereste) Viorica Dancila - nu ii consider pe niciunul Presedintele de care are nevoie Romania in urmatorii 5 ani / nu voi vota pe lozinca 'raul cel mai mic', nu voi vota contra!

Cei care sunt multumiti de unul dintre cei doi candidati vor merge si ii vor vota - daca doriti sa ma injurati pe mine si pe cei care nu ii votam pe niciunul puteti sa o faceti (cei mai stupizi si inutili comentatori sunt oricum cei care ma injura din reflex - ca sunt comunist, pesedist, bla bla - fara sa citeasca macar ca am spus ca NU o votez pe Dancila)!

As vrea, insa, sa va ganditi putin cam ce Presedinte v-ati dori pentru Romania (si sa vedeti daca aceasta dorinta se regaseste in Klaus Iohannis- de Dancila nici nu e cazul sa intreb)!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.