Eugen Teodorovici sustine ca in cei 5 ani de mandat, presedintele Klaus Iohannis a pretins ca a luptat impotriva unui rau "foarte mare", dar nu a facut nimic in aceasta privinta.

"5 ani de ABSENTA, NEPASARE si ESEC.

Cand alegatorii te cunosc doar din cateva discursuri sforaitoare, din scurtele dar obositoarele campanii electorale si din vacantele la munte sau la mare, se cheama ABSENTA, nu-i asa?

Cand singurele lucruri despre care vorbesti, singurele cu care te lauzi sau singurele pe care le critici sunt cele pe care le-a facut sau nu le-a facut PSD si nu cele pe care tu ar fi trebuit sa le faci, se cheama NEPASARE, nu-i asa?

Cand pretinzi ca tot timpul ai luptat impotriva unui rau 'foarte mare', dar tu nu ai miscat un deget, nu ai schimbat nimic si nu ai construit si lasat nimic in urma ta, se cheama ESEC, nu-i asa?

Dupa cinci ani de ABSENTA, NEPASARE si ESEC prezidential....un Iohannis reales, cum s-ar chema?", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.