Deputatul PMP, Robert Turcescu, dupa ce a auzit replica lui Theodor Paleologu, "Slava Domnului, eu nu sint in PMP!", intr-un interviu acordat la "Cafeneaua Natiei" de pe Prima Tv, l-a sfatuit sa aiba "un pic de respect pentru munca tuturor celorlalti colegi din PMP", care l-au sustinut in campania electorala. 

"Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Natiei, pe Prima Tv: «Slava Domnului, eu nu sint in PMP!».

Ia uite unde era gogosa infuriata! Da' ce, micutule, iti pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, ma, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?
Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar sustinut de PMP, am intuit exact ce loaza esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalti colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoasa infuriata!", a scris Robert Turcescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.