Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis si sustine ca "domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa", dar ca ea inca are rabdare si il asteapta sa gaseasca "intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia".

"Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor. De-a lungul colaborarii noastre institutionale, ne-am mai intalnit, am mai interactionat. Insa cred ca realizeaza ca o dezbatere in fata intregii tari ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea si a Partidului Social Democrat.

Eu insa am rabdare. Inca il astept pe presedinte sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia mea la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita", a scris Viorica Dancila pe Facebook.

Citeste si: Iohannis: Nu poate exista nicio dezbatere cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.