Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, inainte de inceperea sdintei CEx de marti, ca il provoaca la o dezbatere publica pe premierul Ludovic Orban, in care sa discute despre administratia locala, "pentru a vedea toata tara cat de incompetent e".

"Il provoc public la o dezbatere pe domnul premier Orban. Spune ca le stie pe toate. De regula sunt adevarate calamitati la locul de munca cei care spun ca le stiu pe toate. (...) Il provoc la o dezbatere privind administratia locala pentru a vedea toata tara cat de incompetent e. Il provoc sa discutam despre Bucuresti (...) a fost viceprimar, nu a facut nimic, e o adevarata calamitate. Nu citeste, nu se informeaza, nu stie ce vorbeste", a declarat Gabriela Firea.

"Se pare ca il inspir, sunt o muza pentru domnul premier, cred ca atunci cand adorme se gandeste la mine si cand se trezeste se gandeste la mine, ca mereu imi rosteste numele. Sunt magulita", a mai spus primarul Capitalei, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.