Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe presedintele Iohannis pentru ca refuza sa aiba o dezbatere cu Viorica Dancila, desi, spune el, "a facut tot posibilul pentru a o ridica pe doamna Dancila" si tot el "a numit-o in functia de prim-ministru".

"Tare comice sunt explicatiile domnului Motreanu. Cine a facut tot posibilul pentru a o ridica pe doamna Dancila? Cine a numit-o in functia de prim-ministru? Cine a mai dat o sansa PSD-ului? Cine a fost sustinut de acelasi PSD pentru functia de prim-ministru in 2009? Si cine l-a sustinut pe candidatul PSD in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009?

Milioane de romani se pregatesc sa voteze impotriva domnei Dancila pe 24 noiembrie. Cea mai mare greseala este sa-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenta", a scris Theodor Paleologu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.