Presedintele PSD Buzau, Marcel Ciolacu, sustine ca PSD si-a atins primul obiectiv de etapa - Viorica Dancila este in turul doi.

"PSD si-a atins primul obiectiv de etapa. Viorica Dancila este in turul doi, asa cum a fost mereu candidatul nostru in alegerile prezidentiale.

Sunt rezultate care ne dau speranta ca putem sa incepem sa construim. Felicit organizatiile care au performat si au facut treaba foarte buna. Un gand special se indreapta catre colegii mei din Buzau care au castigat alegerile in judet. Le multumesc pentru toata munca pe care au depus-o in aceasta campanie!

De acum, ne asteapta doua saptamani intense in care trebuie sa ramanem concentrati si determinati sa facem un rezultat mare!

PS: Sper ca aceste alegeri sa aduca cu picioarele pe pamant si partidele care au tratat cu aroganta si superioritate anumite categorii de romani. Aroganta, fanatismul si inchipuirile mesianice vor fi intotdeauna taxate de oameni!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.