Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat ca este mandru de rezultatele obtinute si a tinut sa sublinieze ca in turul doi "nu se pune sub nicio forma problema de a vota pentru PSD".

"Vreau sa le multumesc militantilor PMP, dar si simpatizantilor, altor formatiuni politice care au sustinut aceasta cauza, aceasta lupta electorala. Rezultatul obtinut este bun, in conditiile in care nu am avut dezbateri in aceasta campanie, in care am avut o criza de guvern.

Cred ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru viitor. E evident ca forta care s-a exprimat in aceste alegeri va constitui un fragment in recladirea dreptei si a centrului in Romania. Pledez in continuare pentru o larga coalitie a fortelor de dreapta si de centru. Nu consider ca sunt stapanul voturilor mele, asadar pentru moment nu exprim niciun consemn de vot.

Evident, nu se pune sub nicio forma problema de a vota pentru PSD. Intotdeauna am combatut PSD, dar astept din partea presedintelui Iohannis sa dea un semn de minim respect fata de cetateni si sa participe la dezbatere. Si cand voi vedea dezbaterea dintre Iohannis si Dancila imi voi expunde punctul de vedere.

Sunt mandru de aceste voturi, de voturile celor care m-au sustinut in aceasta campanie. Salut participarea masiva la vot, in diaspora. E absolut necesar ca diaspora sa fie reprezentata in mod corect in Parlamentul Romaniei. Am dovedit ca suntem destepti si multi. Va multumesc din inima", a spus Theodor Paleologu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.