Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, s-a declarat multumit cu rezultatul obtinut de Mircea Diaconu, avand in vedere ca a candidat independent.

"Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obtinut Mircea Diaconu. Sute de mii de romani i-au acordat increderea. Este o situatie cu totul si cu totul aparte in ultimii 30 de ani - este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un candidat independent la alegerile prezidentiale. Acest lucru s-a datorat mesajului lui Mircea Diaconu, care a incercat sa explice romanilor cum se citeste Constitutia in cheia unui adevarat presedinte, care doreste sa respecte normele constitutionale, care doreste sa respecte institutiile fundamentale ale statului, care nu actioneaza peste Guvern, nu actioneaza impotriva Parlamentului sau a altor institutii", a declarat Calin Popescu Tariceanu, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.