Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat dupa afisarea rezultatelor exit poll-ului, ca acest vot o onoreaza si o responsabilizeaza si ca spera ca votul de astazi sa se multiplice in turul doi.

"Acest vot ne onoreaza, dar ne si responsabilizeaza. Vreau sa multumesc primarilor care au pus mult suflet. Conform exit-pollului suntem in turul doi. Multumesc tuturor celor care au votat cu inima, am aratat ca suntem alaturi de romani. Celor care au avut o alta alternativa, sper sa vina alaturi de noi si impreuna sa castigam alegerile. Votul arata increderea arata si ne ajuta sa ne continuam campania electorala in care vom veni cu ceea ce am facut. Asa este democratia, fiecare partid politic trebuie sa-si spuna punctul de vedere. Lupta noastra este pentru Romania. Speram ca votul dat astazi se va multiplica in turul II", a spus Dancila.

"Sunt sigura ca procesele verbale care vor sosi vor valida scorul. Sunt multumita ca a fost o implicare foarte mare a colegilor din teritoriu, suntem in turul II cu toate criticile si toata campania anti-PSD si anti-Viorica Dancila", a mai adaugat Viorica Dancila, potrivit antena3.ro.

Dancila a fost intrebata daca a plans in ziua alegerilor prezidentiale, iar aceasta a raspuns: "Nu am plans. Poate barbatii au plans. Si barbatii plang cateodata".

Citeste si: Alegeri prezidentiale 2019: Iohannis si Dancila, in turul doi (EXIT-POLL ora 19:30)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.