Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a votat la Colegiul Tehnic Mecanic Grivita din Bucuresti, iar la iesirea din sectia de votare, aceasta a spus ca a votat "cu gandul la un presedinte care va pune capat unor masuri de austeritate".

"Am venit sa votez cu gandul la copiii acestei tari, nu doar la copiii mei. Imi doresc foarte mult sa traim intr-o tara in care toti copiii sa aiba sanse egale si de educatie si dezvoltare - atat cei din mediul rural, cat si cei din marile orase. Mi se pare normal sa votam si sa avem orice actiune si orice gand la ei, la copii, la tineri", a declarat Gabriela Firea.

"Am votat cu gandul la un presedinte care va pune capat unor masuri de austeritate care vor face foarte mult rau. A scadea veniturile romanilor nu poate fi decat o veste ingrijoratoare. In ceea ce ma priveste, nu voi fi niciodata de acord sa fie sacrificiu pe categorii sociale, care oricum sunt vulnerabile. Sunt un om care intotdeauna a considerat ca si bunicii nostri si parintii trebuie sa traiasca decent, nu doar prin ajutorul copiilor si neopotilor, ci si prin veniturile pe care le obtin", a mai adaugat primarul Capitalei.

"Mi-as dori o Romanie frumoasa, o Romanie prospera in care fiecare sa-si gaseasca un loc care sa le aduca multumire sufleteasca. Vom vedea ce se va intampla", a spus Firea, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.