Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat duminica, in localitatea harghiteana Carta, ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru respect si pentru incredere.

"Am venit astazi la vot, am votat pentru viitorul Romaniei, pentru respect si pentru incredere. Am votat pentru o societate si pentru o tara care va investi in cele doua resurse importante, omul si natura, in educatie si in protectia mediului si sustinerea economiei. Sunt convins ca astazi va fi o prezenta mare si eu spun sa mergeti la vot, sa votati si sa alegeti cea mai buna solutie pentru Romania", a declarat presedintele UDMR la iesirea din sectia de votare.

El considera ca este foarte important ca fiecare cetatean sa isi exercite drepturile electorale.

"De aceea eu cred ca trebuie sa mearga cat mai multa lume la vot. Orice vot este important, fiindca inseamna si legitimitate, dar inseamna si implicarea cetatenilor in treburile cetatii", a mai spus Kelemen Hunor, scrie Agerpres.

Presedintele UDMR a votat duminica dimineata in localitatea harghiteana Carta, satul sau natal, cladirea primariei, unde a fost organizata sectia de votare, adapostind anterior maternitatea in care s-a nascut Kelemen Hunor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.