Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat pentru candidatul care poate reprezenta Romania cu profesionalism.

"Am votat cu acel candidat care a demonstrat ca poate reprezenta Romania cu profesionalism si demnitate in Europa si in lume. De asemenea, m-am uitat la mesajul pe care romanii din diaspora l-au transmis. Este un lucru extrem de emotionant sa vezi ca de la nunta mergi direct la vot, ca in Norvegia ninge si mergi la vot, ca in Dubai e cald si mergi la vot, adica, romanii, oriunde s-ar afla, trateaza cu maxima importanta aceste alegeri si au inteles faptul ca deciziile politice majore se iau prin vot. De fapt, ce ne dorim cu totii? Ne dorim o tara ca afara, adica o Romanie normala si, in consecinta, am votat pentru acel candidat care poate in urmatorii ani sa puna in practica cel mai important proiect politic, cred eu, al Romaniei, acel proiect politic prin care nimeni din aceasta tara sa nu mai fie fortat, obligat sa-si paraseasca orasul, regiunea sau tara pentru motive economice", a spus Emil Boc, la iesirea de la urne, potrivit Agerpres.

El a votat la Sectia nr. 52, alaturi de Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, si a fost insotit la sectia de votare de liderii PNL Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.